5239 T2036 Kodiguide.net

Sådan kan du se dansk TV i Tyskland

Sponsoreret indhold:

Der kan være mange grunde til at flytte til Danmarks tyske naboland, for eksempel hvis man flytter dertil på grund af et studie, arbejde eller på grund af kærlighed. Men det kan også være hårdt at tilpasse sig en ny kultur og et nyt sprog, selvom man geografisk befinder sig relativt tæt på Danmark. En af måderne hvorpå man kan tage noget af sin danske kultur med sig er at følge med i dansk TV – der er nemlig en måde, hvorpå man kan få adgang til dansk tv, selvom man er i udlandet.

Det er herligt at rejse og opleve nye kulturer og sprog. Rejser og længere ophold i andre lande – selv lande som Tyskland, som ikke er langt fra Danmark – kan være berigende på forskellige planer. Ofte vil de minder, man danner sig på rejser, være nogle, man vil huske gennem hele livet. Men uanset hvor storslået en oplevelse man får i for eksempel Tyskland, så har man nogle gange alligevel brug for at mærke Danmark.

 

Et stykke dansk kultur

Selvom ophold i udlandet er berigende, så kan de også føles ensomme, især hvis man rejser alene. Derfor kan det være en stor hjælp at have adgang til et stykke dansk kultur fra sin tyske sofa. Det er typisk ikke sådan at man kan se danske kanaler på et TV i Tyskland, men med en VPN kan du se DR TV i udlandet på din computer og nyde de programmer, du normalt ville se på DR – læs mere på denne side.

 

VPN for mere underholdning

En VPN er med til at forstærke din digitale sikkerhed når du bevæger dig rundt på internettet, som for eksempel når du surfer eller ser videoer. Sikkerheden kommer vi til længere nede. Grunden til at mange bruger en VPN er nemlig fordi man på lovlig vis kan få adgang til programmer, film og serier fra alverdens lande.

VPN skærmer nemlig for din enheds geografiske placering, så eksempelvis streamingtjenester ikke kan genkende din computers lokation. På den måde får man mulighed for at se indhold som ellers kun folk i bestemte lande eller områder ville have adgang til. Hvis man gerne vil drage fuld nytte af sine streamingtjenester og have fuld kontrol over den underholdning man vælger, så er det en god idé at anskaffe sig en VPN.

 

VPN for bedre sikkerhed

Den anden grund til at mange bruger internettet gennem en VPN er pga. den digitale sikker, den tilbyder. Når man færdes på internettet, er det nemlig sådan at de netværk og hjemmesider du tilgår, opsnapper din IP-adresse. Det er der som sådan ikke noget galt i, men hvis der sidder hackere på den anden side og vil udnytte dine informationer, kan de finde frem til din computers generelle placering via din IP-adresse.

Bruger man en VPN, så er ens personlige oplysninger og data mere beskyttet mens man bruger internettet. Man vil heller ikke kunne udpege din computers geografiske placering, hvilket er grunden til at man kan få adgang til streamingtjenesters titler fra andre lande. Uanset om man bruger en VPN til at se dansk TV fra Tyskland eller til at se andre udenlandske titler, så er det fornuftigt at anskaffe sig en VPN, for sin egen digitale sikkerheds skyld.